Velkommen til Afasiforeningen i Østfold   Click to listen highlighted text! Velkommen til Afasiforeningen i Østfold

Afasiforeningen i Østfold

Grasrotandelen

Etter oppfordring fra enkeltmedlemmer og Afasiforbundet gikk styret i Afasiforeningen i Østfold våren 2014 inn for å søke Brønnøysund-registrene om å bli godkjent som grasrotmottaker. Nå er Afasiforeningen i Østfold godkjent som Grasrotmottaker – og dere som deltar i spillene til Norsk Tipping kan registrere Afasiforeningen i Østfold som grasrotmottaker.  Uten at det koster dere noe mer eller på noen måte reduserer mulighetene for premier i forbindelse med spillet, går 5% av innsatsen da direkte til Afasiforeningen i Østfold.

Det er flere måter å registrere seg på, men den enkleste måten er å ta med spillekortet til kommisjonæren neste gang du leverer din kupong og få kommisjonæren til å sørge for registreringen.  Du må da ha med Afasiforeningens organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene.  Nummeret finner du her:    999 268 536

print

Legg igjen en kommentar

Click to listen highlighted text!