Velkommen til Afasiforeningen i Østfold   Click to listen highlighted text! Velkommen til Afasiforeningen i Østfold

Afasiforeningen i Østfold

Tekststørrelse

A A A

Sommertur til Nordsjø Hotell

9. – 11. juni 2017 inviteres det til sommertur!  Turen går til Norsjø Hotell – midt i Telemark – med minibuss. For de som har spesielt behov for bruk av egen bil til turen pga. arbeidssituasjon, rullestolbehov e.l., avtales dette ved påmelding. Lørdagen arrangeres båttur med slusing på Telemarkskanalen (3 ½ time) fra Akkerhaugen til Lunde og retur til hotellet med minibussen.

Program:

Fredag 9. juni kl. 13.00: Minibussen starter fra Sarpsborg. Nærmere avtaler om påstigningssted og klokkeslett gjøres med den enkelte etter påmelding. Turen går nordover gjennom Moss, Drammen, Kongsberg, Notodden til Norsjø.

Pause med servering av forfriskninger underveis (ta gjerne med en liten matpakke i tillegg)

Ca. kl. 17.30: Vi ankommer Norsjø Hotell og sjekker inn på rommene, slapper av og forbereder oss til middagen.

Kl. 19.30: Middag serveres i eget rom, og resten av kvelden blir det avslappende sosialt samvær.

(Bildet er fra Gaustatoppen)

print

Click to listen highlighted text!