Velkommen til Afasiforeningen i Østfold   Click to listen highlighted text! Velkommen til Afasiforeningen i Østfold

Afasiforeningen i Østfold

Afasitreff

tirsdag 16. oktober 2018 kl. 12 i lokalet Himmelblå i Råde Bo-og omsorgssenter (ved de nyeste omsorgsboligene). Du finner fram ved å ta av fra Fredrikstadveien/Riksvei 110 mot P-plassen nord for Råde stasjon. Denne veien  heter Karlshusjordet.  Kjør rett fram til rundkjøringen. I rundkjøringen tar du opp til høyre og så første opp til høyre igjen. Her er P-plassen vi skal bruke. Du blir møtt av en av våre frivillige som viser dere inn til Himmelblå!

Tema: Hobby for en afasirammet?

Enkel lunsj og kaffe serveres (gratis)

Velkommen!

Afasitreff arrangeres for at flere personer med afasi kan komme sammen med andre i samme situasjon i et tilrettelagt og trygt miljø og få ny inspirasjon i hverdagen. Treffet arrangeres gjennom prosjektmidler fra ExtraExpress.

Sjåfører/nødvendige ledsagere ønskes velkommen med til treffene!

Hvis du har spørsmål eller behov for skyss til afasitreffet, ta kontakt med Inghild på tlf. 91 605 604 eller Morten på tlf. 959 96 441.

print

Legg igjen en kommentar

Click to listen highlighted text!