Velkommen til Afasiforeningen i Østfold   Click to listen highlighted text! Velkommen til Afasiforeningen i Østfold

Afasiforeningen i Østfold

Møte

lørdag20. oktober 2018 kl. 13.00 i Storstua, Råde bo- og servicesenter. (Innkjøring fra Riksvei 110/Fredrikstadveien mot P-plassen nord for Råde stasjon. Deretter er det første avkjøring opp til høyre. Der er det noen P-plasser for funksjonshemmede, og det er mange plasser på jernbanens P-plass nedenfor.)

Program: “Fredrikstad – Nordkapp med rullestol i bagasjen”. Randi S. Andresen viser bilder og forteller fra turopplevelse.

Pause med servering av pizza, mineralvann, kaffe og prat.

Utlodning: Ta gjerne med en liten gevinst.

Velkommen!

Afasiforeningen i Østfold er godkjent som Grasrotmottaker. Dere som deltar i spillene til Norsk Tipping kan registrere Afasiforeningen i Østfold som grasrotmottaker. Uten at det koster noe mer eller reduserer mulighetene for premier, går da 5 % av innsatsen direkte til Afasiforeningen i Østfold. Den enkleste måten å registrere seg på er å ta med spillekortet til kommisjonæren neste gang du leverer en kupong og få kommisjonæren til å sørge for registreringen Du må kun opplyse om at Afasiforeningens organisasjonsnummer i Brønnøysundregistrene er 999 268 536.

Hilsen styret v/Torild S. Tomren, tlf. 92 456 221

print

Legg igjen en kommentar

Click to listen highlighted text!