Velkommen til Afasiforeningen i Østfold   Click to listen highlighted text! Velkommen til Afasiforeningen i Østfold

Afasiforeningen i Østfold

Afasitreff

tirsdag 13. nov. 2018 kl. 12 i lokalet Himmelblå i Råde Bo- og omsorgssenter (ved de nyeste omsorgsleilighetene). Du finner fram ved å ta av fra Fredrikstadveien/Riksvei 110 mot P-plassen nord for Råde stasjon. Denne veien heter Karlshusjordet. Kjør den rett fram til rundkjøringen. I rundkjøringen tar du opp til høyre og så første inn til høyre igjen. På denne P-plassen blir du møtt av en av våre frivillige som viser dere inn til Himmelblå!

Tema: “Musikk – klar tale. Fra vinyl til strømmetjeneste” ved Tormod (og Randi)

Enkel lunsj og kaffe serveres (gratis)

Velkommen!

Afasitreff arrangeres for at flere personer med afasi kan komme sammen med andre i samme situasjon i et trygt og tilrettelagt miljø og få ny inspirasjon i hverdagen. Treffene arrangeres gjennom prosjektmidler fra ExtraExpress.

Sjåfører/nødvendige ledsagere ønskes velkommen med til treffene!

Hvis du har spørsmål eller behov for skyss til afasitreffet, ta kontakt med Inghild på tlf. 91 605 604 eller Morten på tlf. 959 96 441.

print

Legg igjen en kommentar

Click to listen highlighted text!